Ajankohtaista

Ajankohtaista
30.06.2021

Suosittu varaston poistomyynti on alkanut!

VARASTON POISTOMYYNTI 28.6.-31.8.

Järjestämme suositun varastomyyntimme tehtaanmyymälässä Jalasjärvellä. Nyt on taas aika tulla penkomaan ja tekemään edullisia löytöjä :)

Tarjolla on laajasti erilaisia sisustustekstiilejä kuten päiväpeitteitä, koristetyynyjä, verhoja ja pussilakanoita sekä tyynyjä ja peitteitä. Varastomyynnistämme löytyy myös paljon erilaista materiaalia askarteluun ja käsitöihin, tupsuista ja nauhoista kankaisiin ja vaahtomuovipaloihin.

Tule tekemään löytöjä kotiin, lahjaksi tai käsitöihin!

Aukioloajat: to-pe 10-17 la 9-14
Paikka: Tehtaanmyymälä, Rantatie 22, Jalasjärvi

Ajankohtaista
07.05.2021

10.-22.5. OMPELUVIIKOT

TEHTAANMYYMÄLÄSSÄMME JALASJÄRVELLÄ VIETETÄÄN JÄLLEEN OMPELUVIIKKOJA. TÄNÄ AIKANA SAAT OMPELUTYÖN VELOITUKSETTA, KUN TILAAT SIVU- TAI KAPPAVERHOT.

Ompeluviikkojen ajan vietämme myös kierrätyskankaiden viikkoja, ja tarjoamme Paguneten ja Ilivin tilauskankaista -20% alennuksen.

Kevään juhliin kannattaa nyt varautua ajoissa ja päivittää kotiin kauniita kodintekstiilejä. Tehtaanmyymälässä on runsas valikoima uusia kankaita - löytyy mm. kukkaa, raitaa, graafista kuosia ja värejä ja materiaaleja laidasta laitaan. Tule valitsemaan sopiva kangas, ja tilaa sivu- tai kappaverho juuri omien mittojesi mukaan. Ompeluviikkojen aikana saat suorat saumat veloituksetta.

Ajankohtaista
12.03.2021

15.-27.3. OMPELUVIIKOT TEHTAANMYYMÄLÄSSÄ

Tehtaanmyymälässämme Jalasjärvellä vietetään jälleen ompeluviikkoja 15.-27.3. Tänä aikana saat ompelutyön veloituksetta, kun tilaat sivu- ja kappaverhot. Lisäksi ompeluviikkojen aikana saat valmisverhot ja verhotarvikkeet -20% alennuksella.

Uusilla verhoilla koti on helppo ja nopea päivittää kevääseen. Valitse näyttävä kuosi, reipas väri tai hillitympi yksivärinen kangas oman makusi mukaan. Tehtaanmyymälässä on runsas valikoima erilaisia kankaita - löytyy mm. kukkaa, raitaa, graafista kuosia ja värejä ja materiaaleja laidasta laitaan. Tule valitsemaan sopiva kangas, ja tilaa sivu- tai kappaverho juuri omien mittojesi mukaan. Ompeluviikkojen aikana saat suorat saumat veloituksetta. Lisäksi kaikki valikoimamme valmisverhot ja verhotarvikkeet ovat -20% alennuksessa. Tarjous koskee myös aletuotteitamme.

Tervetuloa päivittämään koti kevääseen! Autamme mielellämme valitsemaan juuri sinulle sopivat verhot.

Lennol tehtaanmyymälä
Rantatie 22, Jalasjärvi
Myymälämme on avoinna ma-pe 10-17 & la 9-14

https://www.facebook.com/lennoltehtaanmyymala

Ajankohtaista
05.02.2021

Ilmaista tekstiilisuunnittelua!

Ilmaista matalan kynnyksen etäsuunnittelua ammattitaidolla – onnistuu! <3

Oletko tullut ajatelleeksi, että tekstiilisuunnittelu onnistuisi myös etänä? Sisustussuunnittelijamme Maija auttaa tekstiilisisustamisessa, olipa pulmasi pieni tai iso. Maijalla on vahva osaaminen mm. kokonaisuuksista, materiaaleista ja väreistä. Hän tuntee mallistomme sekä tehtaanmyymälän kankaat kuin omat taskunsa.

Suunnittelu onnistuu hyvin sähköpostitse tai puhelimitse. Voit laittaa Maijalle kuvia, joiden avulla päästään hyvin vauhtiin. Jos sinulla on mahdollisuus tulla Jalasjärvelle, voitte mennä yhdessä myymälään tutustumaan tuotteisiin ja tekemään suunnitelmaa.

Tuo kotiisi tekstiileillä kodikas, oman näköisesi tunnelma sisustussuunnittelijamme Maijan kanssa! ?

Ota yhteyttä maija.tamminen@lennol.fi tai puh. 0503580611

Ajankohtaista
22.01.2021

Kangasmarkkinat tehtaanmyymälässä 25.1.-6.2.

Nyt kankaita huippuedullisesti! Tehtaanmyymälässämme Jalasjärvellä vietetään kangasmarkkinoita ma 25.1. - la 6.2. Tarjolla on kankaita laidasta laitaan, paloina ja pakalla edullisin hinnoin.

 • Kaikki normaalihintaiset kankaat -20 %
 • Monipuolinen valikoima valmiiksi leikattuja verhokangaspaloja
  • 2,5 metrin palat hintaan 10 €
  • 2,8 metrin palat hintaan 12 €
 • Erä laadukkaita verhoilukankaita rullalla 7 €/m ja kilopaloina 5 €/kg
 • Alekankaita rullalla 5/10 € /metri
 • Runsaasti erilaisia palakankaita ja täkki-/tikkipalaa kilohinnoilla

Tervetuloa kangasmarkkinoille, nyt kannattaa lähteä kauempaakin! :)

Pakkasterveisin
Myymälän väki

Lennol tehtaanmyymälä
Rantatie 22, Jalasjärvi
Myymälämme on avoinna ma-pe 10-17 & la 9-14

Ajankohtaista
16.11.2020

Tehtaanmyymälän Holiday Sale -20 %

Tehtaanmyymälän HOLIDAY SALE & jouluinen outlet

Tehtaanmyymälän Holiday Sale vuoden loppuun! Kaikki valmistuotteet -20 %.

Kolmasosa tehtaanmyymälästä on muuttunut jouluiseksi outlet-myymäläksi 20.11.-31.12. Outletissa on myynnissä paljon jouluisia tuotteita - esimerkiksi lahjaksi itselle tai ystävälle tai tuotteita oman kodin joulusisustukseen. Myynnissä on paljon esimerkiksi koristetyynyjä, torkkupeitteitä, pyyhkeitä ja verhoja edullisin hinnoin. Tule hakemaan vielä viimeiset tuotteet jouluun!

Tässä muutama nosto:
* Valmiit leikatut pöytäliinapalat juhlapöytään alkaen 12,00 €
* Erä ylellisiä torkkupeitteitä 99,00 €
* Koristetyynyt alkaen 9,00 €
* Swarovski-kristallipyyhkeet alkaen 12,00 €
* Jouluisia verhoja 19,00 €

Seuraa meitä Facebookissaja näet muita tarjouksiamme!

Tervetuloa tekemään löytöjä!

Jouluisin terveisin
Myymälän väki

Lennol tehtaanmyymälä
Rantatie 22, Jalasjärvi
Myymälän aukioloajat vuodenvaihteessa:
ma-ke 21.-23.12. klo 10-17
to-su 24.-27.12. myymälän tontut lomailevat.
ma-to 28.-31.12. 10-17
pe 1.1. myymälä kiinni

Ajankohtaista
01.10.2020

Verhoiluviikot 9.-31.10. tehtaanmyymälässä

Tehtaanmyymälässä vietetään verhoiluviikkoja perjantaina 9.10. alkaen aina lokakuun loppuun saakka.

Tuhansia metrejä huippuedullisia huonekalukankaita! Olemme hankkineet ison erän huonekalutehtaan ylijäämävaraston laadukkaita kankaita. Myymme nämä huonekalukankaat pakalla kaikki 7 € / metri ja palakankaina kilohinnalla 5 € / kg. Lisäksi verhoiluviikkojen ajan myymme Textumin laadukkaat huonekalukankaat ja keinonahat tarjoushinnoin. Saat Textumin normaalihintaisista kankaista sekä tilauskankaista -20 %, lisäksi myymälässä on useita Textumin tarjoushintaisia kankaita.

Verhoiluviikkojen ajan myymälässämme on myynnissä runsaasti erilaisia verhoilutarvikkeita; levyvanuja, vaahtomuovipaloja, ecolevypaloja, sisätyynyjä, täytevanuja sekä kumivyötä. Myymme myös verhoiluun sopivaa metallista koristelistaa sekä erilaisia koriste- ja kristallinappeja Lisäksi myymälässä on oma nappikoneemme, jolla voimme valmistaa koristenappeja mistä tahansa kankaasta.

Myymälässä on esillä myös esimerkkejä verhoilusta - vanha tuoli, baarituoli irtohupulla sekä tällä hetkellä trendikäs daybed, joka sopii hyvin myös diy-tekijälle.

Tervetuloa!

Syysterveisin
Myymälän väki

Lennol tehtaanmyymälä
Rantatie 22, Jalasjärvi
Myymälämme on avoinna ma-pe 10-17 & la 9-14.

Ajankohtaista
24.09.2020

LEHDISTÖTIEDOTE: LENNOL KASVATTI HUONEKALUPEHMUSTEIDEN LIIKEVAIHTOA YLI 33 %

Eteläpohjalainen tekstiiliyritys Lennol Oy on kasvattanut liikevaihtoaan haastavasta ajasta huolimatta. Huonekalupehmusteiden liikevaihto on kasvanut kolmanneksen ja koko talon liikevaihto 50 % edellisvuodesta. Lennol on suomalaisen huonekaluteollisuuden pitkäaikainen kumppani, joka valmistaa pehmusteet useimpiin suomalaisiin sohviin tehtaallaan Jalasjärvellä.

”Suurin selitys pehmusteliikevaihdon kasvuun on se, että suomalaiset ostavat nyt suomalaisia sohvia. Kun rahaa säästyy esimerkiksi matkailusta, panostetaan kodin viihtyvyyteen. On ollut mahtavaa keskustella huonekaluasiakkaidemme kanssa, kun monilla myyntiennätykset paukkuvat”, kertoo Lennolin toimitusjohtaja Pirjo Pystykoski-Sopanen.

Lennolilla on monipuolinen pehmustevalikoima, ja se on erikoistunut vastuullisista materiaaleista valmistettuihin pehmusteisiin. Raaka-aineina käytetään muun muassa kierrätettyjä polyesterikuituja, huonekalu- ja patjateollisuuden vaahtomuovin leikkuureunaa sekä höyhentä, joka on elintarviketeollisuuden ylijäämää.

”Tällä hetkellä kehitämme pehmusteita uusiutuvista puukuiduista sekä synteettisestä höyhenestä. Tavoitteemme on, että saisimme ensimmäiset uudet tuotteet markkinoille jo ensi vuonna”, sanoo Pystykoski-Sopanen.

Pehmusteiden myynnin kasvun lisäksi Lennolin liikevaihto on kasvanut suojatakkituotannon myötä. Huhtikuussa käynnistynyt suojatakkien valmistus jatkuu näillä näkymin jouluun saakka, ja tuo työtä noin 15 hengelle.

”Toivomme, että suojatakkien valmistuksesta tulee meille pysyvää liiketoimintaa ja nämä uudet työpaikat säilyvät. Pehmustemateriaalien lisäksi kehitämme nyt voimakkaasti myös sisustustekstiilien julkitilakonseptiamme”, Pystykoski-Sopanen kertoo.

Lisätiedot:

toimitusjohtaja Pirjo Pystykoski-Sopanen

040 770 1939

pirjo.pystykoski-sopanen@lennol.fi

Ajankohtaista
14.09.2020

Ompeluviikot tehtaanmyymälässä

Ompelutyö veloituksetta verhojen tai pöytäliinan ostajalle!

Suositut ompeluviikot ovat täällä taas 21.9.-3.10.! Ompeluviikkojen aikana saat suorien verhojen ja kappaverhojen(lev. maks 300cm) sekä pöytäliinojen suorat ompeleet veloituksetta. Saat myös valmisverhoista ja verhotarvikkeista -20 %.
Tarjous ei koske erikoisverhojen ompelua.

Tule nyt päivittämään kotisi syksyn väreihin ja tunnelmaan! Kauniit, tilaan sopivat verhot viimeistelevät sisustuksen. Kaunis sisustus luo hyvää oloa. <3

Löydät meidät ihan kolmostien vierestä, osoitteesta Rantatie 22, Jalasjärvi
Myymälämme on avoinna ma-pe 10-17 & la 9-14.

Tervetuloa!

Syysterveisin
Tehtaanmyymälän väki

Ajankohtaista
03.09.2020

Tervetuloa sisustuspäiville 11.-12.9.

Syksy on sisustamisen parasta aikaa! ❤ Kun elämä siirtyy hiljalleen sisälle, on ihana nauttia kauniista kodista ja ihanasta tunnelmasta.
*
*
*

Tervetuloa tehtaanmyymälämme sisustuspäiville Jalasjärvelle perjantaina ja lauantaina 11.-12.9. inspiroitumaan syksyn väreistä ja materiaaleista rennolla tunnelmalla. Syksyn uutuusvalikoima on parhaimmillaan sekä sisustustekstiilien, kankaiden että uusien pientuotteiden osalta. Haluamme myös tarjota tapahtumassa ilmaista, matalan kynnyksen apua tekstiilisuunnitteluun.

- Sisustuspäivien aikana kaikki Lennolin normaalihintaiset tuotteet -20%.
- Varaa aika ilmaiseen tekstiilisuunnitteluun ennakkoon Maijalta maija.tamminen@lennol.fi tai 050 358 0611!
- Toimitusjohtajamme Pirjo on esittelemässä syksyn ihania uutuustuotteita.
- Myyntiedustajamme Hilkka on esittelemässä Paguneten ja Ilivin upeita sisustuskankaita, jotka ovat myymälässämme aivan uutta.
- Arvonta - palkintona pehmoinen Amalia-torkkupeite. ❤
*
*
*
Sisustuspäiviä vietetään myymälän normaalien aukioloaikojen mukaan - perjantaina klo 10-17 ja lauantaina klo 9-14.

Tervetuloa tunnelmoimaan, inspiroitumaan & luomaan unelmiesi syyskoti! ❤

Syysterveisin,
Lennolin tytöt

*
Lennol Tehtaanmyymälä
Rantatie 22, Jalasjärvi
Avoinna: ma-pe 10-17, la 9-14

psst... Myymälässämme on hyvin tilaa olla väljästi. Muistathan tulla meille vain terveenä. ❤

13.07.2020

Kesäale -20 % verkkokaupassa ja tehtaanmyymälässä

Koko valikoima -20 % kesäalessa 2.8.2020 asti!

Tehtaanmyymälässämme Jalasjärvellä alennus koskee normaalihintaisia tuotteita.

Tämän lisäksi tehtaanmyymälässämme on elokuun loppuun asti käynnissä suuri poistomyynti, josta löydät paljon tuotteita erittäin edullisesti!

Poistomyynnistä löydät esimerkiksi:

 • päiväpeitteitä alkaen 29 €
 • tyyny- ja peitesettejä alkaen 12 €
 • koristetyynyjä alkaen 4 kpl 10 €
 • varjostimia alkaen 9 €
 • pyyhkeitä alkaen 5 €
 • kankaita jopa alkaen 5€/m.

Löydät meidät aivan kolmostien vierestä, osoitteesta Rantatie 22, Jalasjärvi
Myymälämme on avoinna ma-pe 10-17 & la 9-14

Tervetuloa ostoksille!

Ajankohtaista
05.06.2020

Suuri poistomyynti tehtaanmyymälässä koko kesän!

Hurja loppukiri! Nyt kaikki poistotuotteet vielä -20% alehinnoista!

Myymälämme uudistuu! Koko kesän kestäneessä poistomyynnissämme on nyt loppukiri. Myymälä on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10-17 ja lauantaisin klo 9-14. Löydät meidät ihan kolmostien vierestä, osoitteesta Rantatie 22, Jalasjärvi.

Uudistamme myymälää ja tyhjäämme varastoja. Kolmasosa myymälätilastamme on nyt täynnä poistotuotteita, joita myymme hurjan edullisesti! Poistomyyntimme kestää 31.8. saakka. Poistopuolelta löytyy paljon erilaisia löytöjä edulliseen hintaan lahjaksi, mökille tai kotiin. Myynnissä on esimerkiksi edellisistä mallistosta poistuneita tuotteita, erikoiseriä ja -tarjouksia, kakkoslaatuisia tuotteita sekä mallikappaleita.

Poistomyynnistä löydät esimerkiksi:

 • päiväpeitteitä alkaen 29 €
 • tyyny- ja peitesettejä alkaen 12 €
 • koristetyynyjä alkaen 4 kpl 10 €
 • varjostimia alkaen 9 €
 • pyyhkeitä alkaen 5 €
 • kankaita jopa alkaen 5€/m.

Tervetuloa tekemään löytöjä!

Kesäterveisin
myymälän tytöt

040 485 8471
myymala(at)lennol.fi

psst.. Seuraa myymälää Facebookissa, ja näet nostoja myös poistomyynnin tuotteista.

Ajankohtaista
13.05.2020

LEHDISTÖTIEDOTE: LENNOL VALMISTAA TUHANSIA SUOJATAKKEJA VIIKOSSA

”OLEMME YLPEITÄ SIITÄ, ETTÄ VOIMME OLLA AVUKSI HAASTAVASSA TILANTEESSA JA LISÄTÄ TYÖTÄ SUOMESSA.”

Eteläpohjalainen sisustustekstiiliyritys Lennol Oy rakensi puolessatoista viikossa uuden tuotantolinjan, jolla valmistetaan Tella Oy:n suojavaatteita sosiaali- ja terveydenhuollolle. Tehtaalla tehdään suojavaatteita kahdessa ja puolessa vuorossa, ja tuotantolinjalla valmistuu kymmeniä tuhansia suojatakkeja kuukaudessa.

Sisustustekstiiliyritys Lennol sai maaliskuussa useita yhteydenottoja eri viranomaistahoilta ja toimialajärjestöiltä suomalaisen suojavaatetuotannon käynnistämisestä. Lopulta suojavaatteiden tuotantolinja pystytettiin puolessatoista viikossa. Tiivis yhteistyö, osaava ja joustava henkilöstö sekä varastossa olevat raaka-aineet auttoivat nopeassa aloituksessa.

”Oma tuotanto oli meillä jo harkinnassa ja halu auttaa oli kova. Luin lehdestä, että kurikkalainen Tella käynnistää suojavaatteiden valmistuksen, ja tarjosin apuamme Tellan toimitusjohtaja Liina-Maaria Lönnrothille. Asiat etenivät nopeasti ja pääsimme käynnistämään suojavaatteiden valmistuksen jo seuraavalla viikolla”, kertoo Lennolin toimitusjohtaja Pirjo Pystykoski-Sopanen.

Lennolin oma tilauskanta romahti heti, kun poikkeustila astui maaliskuussa voimaan. Lomautuksia oli edessä, mutta nyt ne ovat peruntuneet.

”Oma väki kutsuttiin töihin takaisin nopeasti. Olemme nyt rekrytoineet kymmenen uutta työntekijää ja lisääkin tarvitaan. Tällä projektilla työllistämme myös useita lähialueen alihankkijoita, ja leikkaamme suojavaatteita viidelle muullekin yritykselle. On hienoa huomata, että Suomesta löytyy yhä näin paljon tämän alan osaamista, vaikka valmistusta on siirtynyt muualle”, Pystykoski-Sopanen sanoo.

Tellan tuote sopii Lennolin tuotantoon hyvin. Suojavaatteissa käytettävät materiaalit ja raaka-aineiden hankintakanavat ovat Lennolille tuttuja, ja sopivaa materiaalia olikin hyllyssä 10 000 metriä tuotannon alkaessa. Yrityksen tuotantotekniikka soveltuu hyvin suojavaatteiden tekemiseen, ja leikkuu- ja ompelukapasiteetti riittää suurtenkin määrien valmistamiseen. Tuotantokapasiteettia kasvatetaan kuitenkin edelleen.

”Olemme todella ylpeitä, että saamme olla mukana huoltovarmuusketjussa suojaamassa etulinjaa, ja samalla mahdollistamme Tellan ja muun verkoston kanssa uusien työpaikkojen syntymisen Etelä-Pohjanmaalle tässä haastavassa tilanteessa”, Pystykoski-Sopanen iloitsee.

Yriyksen oma huonekalupehmuste- ja sisustustekstiilituotteiden valmistus jatkuu suojavaatetuotannon ohella normaalisti.

Lisätiedot:

toimitusjohtaja Pirjo Pystykoski-Sopanen

040 770 1939

pirjo.pystykoski-sopanen@lennol.fi

Ajankohtaista
23.03.2020

COVID-19 tiedote

Elämme hyvin erityistä kevättä. COVID-19-tauti vaikuttaa niin Suomessa kuin kaikkialla muuallakin maailmassa. Me Lennolilla seuraamme jatkuvasti ohjeistuksia, ja pidämme omalta osaltamme huolta siitä, että pystyisimme hillitsemään koronaviruksen leviämistä. Tämän takia olemme tehneet päätöksen sulkea tehtaanmyymälämme ovet toistaiseksi.Tässä haasteellisessa tilanteessa haluamme palvella teitä mahdollisimman hyvin ja turvallisesti.

Olemme rakentaneet suojatakkien tuotannolle oman tuotantolinjan. Huonekalu-, sisustus- ja projektituotteiden tuotanto toimii kuitenkin normaalisti, raaka-aineita on hyvin varastossa ja olemme rekrytoineet uusia ompelijoita, joten meillä on kaikki valmiudet toimittaa tilauksia. Nyt kun kotona vietetään aikaa entistä enemmän, on hyvä aika luoda kodista sellainen, jossa on hyvä olla. Monelle kaunis, toimiva ja oman näköinen sisustus luo hyvää oloa.

Jälleenmyyjät tavoitattavat meidät edelleen normaalisti myynnin sähköpostista myynti@lennol.fi ja arkisin klo 8-16 myynnin numerosta 020 7756 137.

Tehtaanmyymälämme Jalasjärvellä on toistaiseksi avoinna maanantaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 10-17.

Verkkokauppamme on avoinna normaalisti. Palvelemme etänä mahdollisimman monipuolisesti: kerromme lisätietoja, autamme suunnittelussa, otamme lisäkuvia tuotteista tai lähetämme näytteitä postitse. Verkkokaupan kysymyksissä voit ottaa suoraan yhteyttä Iinaan, iina.sopanen@lennol.fi tai p. 0503540761. Myös Whatsapp on erinomainen keino olla yhteydessä.

Kotimainen tuotanto ja suunnittelu ovat nyt entistä vastuullisempia valintoja, jotka luovat toivoa tulevaisuuteen. Nyt on tärkeää pitää talouden pyörät pyörimässä. Me Lennolilla olemme kiitollisia kaikesta tuesta ja jokaisesta tilauksesta.

Keväisin terveisin
Pirjo Pystykoski-Sopanen

toimitusjohtaja
Lennol Oy

Ajankohtaista
19.03.2020

Tehtaanmyymälämme avoinna sopimuksen mukaan

Koronaviruksesta johtuen tehtaanmyymälämme Jalasjärvellä on toistaiseksi avoinna vain sopimuksen mukaan!

Olemme tehneet vaikean, mutta vastuullisen päätöksen sulkea tehtaanmyymälämme ovet toistaiseksi. Näin haluamme osaltamme vaikuttaa siihen, että pystyisimme hillitsemään koronaviruksen leviämistä.

Voit kuitenkin edelleen tulla meille shoppailemaan ottamalla ensin yhteyttä, ja sopimalla ajan. Voit olla meihin yhteydessä ja tehdä tilauksen myös Facebookissa, sähköpostilla tai puhelimitse soittaen tai viestillä. Whatsapp on meillä myös kovassa käytössä. ?

Voit kysyä lisätietoja ja kuvia, ja tehdä tilauksen etänä. Palvelen teitä auttaen, yhdessä suunnitellen ja vastaillen kysymyksiin. Voimme myös lähettää tilkkuja postilla, jolloin voit mallailla kangasta myös omassa kodissa. Tilauksen maksu onnistuu laskulla, ja toimitus postilla myös suoraan kotiisi.

Verkkokauppamme palvelee myös normaalisti.

Verkkokaupan kysymyksissä voit ottaa suoraan yhteyttä Iinaan, iina.sopanen@lennol.fi tai p. 0503540761. Myös Whatsapp on erinomainen keino olla yhteydessä. ? Sekä myymälän että verkkokaupan kohdalla palvelemme etänä mahdollisimman monipuolisesti: kerromme lisätietoja, autamme suunnittelussa, otamme lisäkuvia tuotteista tai lähetämme näytteitä postitse. Tuetaan suomalaisia yrityksiä ja selvitään tästä yhdessä. ❤️

Seuraa myymälää Facebookissa:

https://www.facebook.com/lennoltehtaanmyymala

Terveisin
Anu myymälästä & Iina tehtaalta

myymala@lennol.fi
p.040 485 8471

Ajankohtaista
02.03.2020

PERUTTU! Varastomyynti tehtaalla 19.-21.3.

TAPAHTUMA SIIRTYY MYÖHEMMÄLLE!Joudumme siirtämään tehtaan varastomyyntiämme myöhemmäksi. Tilanne on harmillinen, mutta haluamme tehdä kaikkemme koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Ilmoitamme tapahtuman uuden ajankohdan myöhemmin. Toivotaan, että tilanne rauhoittuisi mahdollisimman pian.
Pidetään huolta itsestämme & toisistamme. ♥

Lennol osallistuu #toimituskululakko'on ja tarjoaa ilmaiset toimituskulut yli 100 euron ostoksiin. Lakko kestää yhtä kauan kuin PAU:n lakko.
22.11.2019

#toimituskululakko

Ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksiin

Haluamme luoda työtä, toimituksia & lähetyksiä Suomeen. Haluamme tehdä lakkojen aikana sen, mitä pystymme tässä tilanteessa. Sen vuoksi osallistumme monen muun verkkokauppiaan tavoin #toimituskululakko'on, jonka tarkoitus on huumorin kautta kannustaa tekemään tilauksia verkkokaupoista.

Tarjoamme nyt kaikkiin yli 100 euron tilauksiin ilmaisen toimituksen. Meidän "tukilakkomme" kestää yhtä kauan kuin PAU:n lakko. Muistathan, että lähetyksemme lähtevät Postin paketteina, jotka kulkevat melko normaalisti. Lakkoetu huomioidaan kassalla automaattisesti, kun ostoskorin summa ylittää 100 euroa.

Kivoja shoppailuhetkiä!

Ajankohtaista
01.11.2019

Univiikko tehtaanmyymälässä 4.-9.11.

Olisiko aika vaihtaa petivaatteet?

Tehtaanmyymälässä Jalasjärvellä vietetään univiikkoa maanantaista lauantaihin 4.-9.11. Univiikolla haluamme muistuttaa siitä, että petivaatteet on hyvä uusia silloin tällöin. Laadukkaat ja kauniit petivaatteet luovat unelle hyvät mahdollisuudet, ja sitä kautta kokonaisvaltaista hyvinvointia. Valikoimistamme löydät kotimaiset tyynyt, peitteet, petauspatjat ja -suojat sekä lakanat.
Tervetuloa myymälään tutustumaan tuotteisiimme. Opastamme sinua oikeiden tuotteiden valitsemiseen.

Univiikolla tarjoamme jokaisesta 50 euron unituotteiden ostoksesta uutuus Malina-tyynyliinan kaupan päälle.


psst... Täydellinen lahjavinkki isälle!

Ajankohtaista
27.09.2019

Varastomyynti & avoimet ovet 3.-5.10.

Tervetuloa meille!

Tule katsomaan missä, miten ja kuka tuotteemme valmistaa.

Kotimainen tuotanto on meille tärkeää, ja suuri osa mallistomme tuotteista valmistetaan omalla tehtaallamme Jalasjärvellä. Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus tulla tutustumaan tuotantoomme – tehtaamme ovet ovat avoinna 3-5.10. Suomalaisen Työn Liiton järjestämän Tervetuloa meille -viikon kunniaksi. Järjestämme tutustumiskierrokset tehtaalla torstaina ja perjantaina kello 10.00 ja 14.00 osoitteessa Lähdetie 11, Jalasjärvi.

Samaan aikaan järjestämme suositun varastomyynnin, jossa on myynnissä mm. sisustustekstiilejä, tyynyjä ja peitteitä sekä askartelu- ja verhoilutarvikkeita. Varastomyynnin ovet ovat avoinna torstaina ja perjantaina kello 10-17 ja lauantaina kello 9-14.

Tervetuloa meille! ♥ Poikkea samalla myös tehtaanmyymälässämme osoitteessa Rantatie 22, Jalasjärvi.
Osallistu tapahtumaan Facebookissa.

Nähdään!

25.09.2019

LEHDISTÖTIEDOTE: KOTIMAINEN TEKSTIILIYRITYS LENNOL PANOSTAA PROJEKTIMYYNTIIN

LEHDISTÖTIEDOTE 25.9.2019

Jalasjärveläinen tekstiiliyritys Lennol panostaa yhä enemmän projektikohteiden sisustamiseen. Uudet projektimyyjät Malla Peltola ja Hilkka Reponen ovat aloittaneet työt myyntitiimissä.


Pehmusteita huonekaluteollisuudelle sekä sisustustekstiilejä ja varjostimia koteihin ja julkisiin tiloihin valmistava Lennol on muutaman viime vuoden aikana laajentanut toimintaansa projektikohteiden sisustamiseen. Lennol on saanut vahvistusta myyntitiimiinsä kahdesta uudesta myyjästä. Huittisista kotoisin oleva Malla Peltola ottaa haltuun Etelä-Suomen markkinat ja oululaisen Hilkka Reposen vastuualueena on Pohjois-Suomi.

Lennolin myyntipäällikkö Sari Ojaniemi-Mäkelä on innoissaan yrityksen panostuksesta projektipuoleen: ”Uudet projektimyyjät ovat ottaneet vauhdikkaan startin potentiaalisten asiakkaiden kontaktoimiseen. On hienoa päästä suunnittelemaan, valmistamaan ja asentamaan tekstiilejä yhä useampiin kohteisiin, jotka ovat kaivanneet Lennolin kaltaista luotettavaa ja asiantuntevaa toimijaa sekä kilpailukykyisiä hintoja.”, Sari Ojaniemi-Mäkelä toteaa.

Lennolin projektimyynnin palveluihin kuuluu kaikki sisustussuunnittelusta tuotteiden valmistamiseen ja asennukseen. Lennol voi toimittaa kohteeseen muun muassa arkkitehtien suunnittelemat verhot, puolipeitteet, koristetyynyt, helmalakanat ja akustiikkapaneelit tai etsiä korvaavat materiaalit laajasta kangastoimittajaverkostostaan. Vaihtoehtoisesti Lennol voi tehdä sisustussuunnitelman kohteeseen asiakkaan toiveiden mukaisesti. Referenssikohteita Lennolille on kertynyt niin hotelleista, ravintoloista kuin päiväkodeistakin.

Lisätietoja:
Myyntipäällikkö Sari Ojaniemi-Mäkelä
+358 400 462 432
sari.ojaniemi-makela@lennol.fi

Adele Mäkiranta
+358 50 357 9809
adele.makiranta@lennol.fi

12.09.2019

Ompeluviikot tehtaanmyymälässä 16.-18.9.2019

Ompeluviikot ovat meillä tehtaanmyymälässämme jälleen 16.-28.9.2019. Ompeluviikkojen aikana saat suorien verhojen ja kappaverhojen sekä pöytäliinojen suorat ompeleet veloituksetta. Saat myös valmisverhoista ja verhotarvikkeista -20 %. Tarjous koskee myös aletuotteitamme.
Tarjous ei koske erikoisverhojen ompelua.

Tule nyt päivittämään kotisi syksyn väreihin ja tunnelmaan. Valitaan yhdessä teille sopivat kankaat, verhot ja mallit oman sisustusmaailman mukaan. Meiltä löytyy runsas valikoima erilaisia kankaita. Löytyy paljon erilaisia värejä, kauniita kuoseja, hillitympää, ohutta ja paksua.

Löydät meidät ihan kolmostien vierestä, osoitteesta Rantatie 22, Jalasjärvi
Myymälämme on avoinna ma-pe 10-17 & la 9-14

Tervetuloa!

Syysterveisin
Tehtaanmyymälän väki

29.08.2019

LEHDISTÖTIEDOTE: LENNOL TOIMITTAA PUOLUSTUSVOIMILLE 110 000 VASTUULLISESTI TUOTETTUA TYYNYÄ

LEHDISTÖTIEDOTE 27.6.2019

Lennol Oy on voittanut Puolustusvoimien tarjouskilpailun ja jatkaa Puolustusvoimien tyynyjen valmistajana. Lennol toimittaa Puolustusvoimille seuraavan neljän vuoden aikana noin 110 000 vastuullisesti tuotettua tyynyä.

Puolustusvoimien tarjouskilpailun voitto on Lennolille kolmas. Tämä on toinen kerta, kun tyynyjen toimittaja valittiin neljäksi vuodeksi eteenpäin. Edellisen neljän vuoden sopimukseen kuuluvista tyynyistä viimeiset toimitettiin juhannuksen jälkeen.

”Ensimmäistä kertaa tyynyjen täyte valmistetaan 100 % kierrätetystä polyesterista. 110 000 tyynyä vastaa noin 300 000 kierrätettyä muovipulloa. On hienoa, että saamme valmistaa näin paljon vastuullisesti tuotettuja tyynyjä”, sanoo Lennolin toimitusjohtaja Pirjo Pystykoski-Sopanen.

Uuden tarjouskilpailun voiton myötä Lennol saa taas hyvää perustilauskantaa. Tyynyjä toimitetaan ympäri vuotta suoraan joukko-osastoihin.

Lisätiedot:
toimitusjohtaja Pirjo Pystykoski-Sopanen
040 770 1939
pirjo.pystykoski-sopanen@lennol.fi

Ajankohtaista
17.05.2019

Lennol popupit

Kesä on pop up -myymälöiden aikaa. Kesän ajan löydät Lennol pop upit Ikaalisten kauppakeskus Kompista sekä Lielahtikeskuksesta. Myös Asuntomessuilla Kouvolassa meillä on oma myyntipiste näyttelyhallissa.

Molemmissa pop up -myymälöissämme on myynnissä kotimaisia sisustustekstiilejämme, kuten päiväpeitteitä, koristetyynyjä ja torkkupeitteitä. Valikoimissa on myös lakanoita, pyyhkeitä ja vuodevaatteita. Omaa valikoimaamme täydentävät More Joynihanat pientuotteet.

Lennol pop up
Kauppakeskus Komppi

Karhoistentie 3
Ikaalinen
puh. 0465880567
Aukioloajat 10.5.-18.8.
ma-pe klo 10-19
la klo 10-17
su 7.7., 21.7., 18.8. klo 12-16

Lennol pop up
Lielahtikeskus

Antti Possin kuja 1
Tampere
puh. 0465880507
Aukioloajat 10.5.-18.8.
ma-pe klo 10-20
la klo 10-18
su klo 12-16

Lennol Asuntomessuilla
Asuntomessut Kouvolassa,

näyttelyhalli
Pioneeripuisto
Koria
puh. 0465880505
Aukioloajat 12.7.-11.8.
ma-su klo 10-18
Keskiviikkojen pidennetyt illat 17.7., 24.7., 31.7. sekä 7.8., jolloin messuportit ovat avoinna kello 21 saakka.

Tule hakemaan tekstiilit kotiin, mökille tai lahjaksi!

Ajankohtaista
09.05.2019

Ompeluviikot 13.-18.5.

Juhlat lähestyvät!


Tehtaanmyymälässämme Jalasjärvellä vietetään jälleen ompeluviikkoa 13.-18.5. Tänä aikana saat ompelutyön veloituksetta tilatessasi sivu- tai kappaverhot. Juhlien alla saat ilmaiset ompelut myös pöytäliinoihin. Lisäksi ompeluviikon aikana saat valmisverhot ja verhotarvikkeet -20% alennuksella.

Uusilla verhoilla koti on helppo ja nopea päivittää kesään ja tuleviin juhliin, ja upea pöytäliina kruunaa kattauksen. Valitse näyttävä kuosi, reipas väri tai hillitympi yksivärinen kangas oman makusi mukaan. Tehtaanmyymälässä on runsas valikoima erilaisia kankaita - löytyy mm. kukkaa, raitaa, graafista kuosia ja värejä ja materiaaleja laidasta laitaan. Tule valitsemaan sopiva kangas, ja tilaa pöytäliina, sivu- tai kappaverho juuri omien mittojesi mukaan. Ompeluviikkojen aikana saat suorat saumat veloituksetta. Lisäksi kaikki valikoimamme valmisverhot ja verhotarvikkeet ovat -20% alennuksessa. Tarjous koskee myös aletuotteitamme.


Tervetuloa päivittämään koti kesään ja juhliin! Autamme mielellämme valitsemaan juuri sinulle sopivat verhot ja pöytäliinan.

Ajankohtaista
01.04.2019

Tervetuloa sisustusiltaan

Perjantaina 12.4. tehtaanmyymälässämme vietetään keväistä sisustusiltaa klo 16–19 teemalla sisusta kukilla

Aurinko, lämpö & värit. Niiden lisäksi kevääseen kuuluvat kukat. Kukilla voi sisustaa monella tapaa – kukkakankailla, elävillä kukilla tai vaikkapa kukkakuosisilla astioilla. Keväällä on myös aikaa ja energiaa keskittyä itseensä ja puhjeta kukkaan. Kukat kuuluvat kevääseen, ja siksi me haluamme järjestää keväisen sisustusillan teemalla ”sisusta kukilla”. Valikoimistamme löydät ihania kukkakuosillisia koristetyynyjä ja torkkupeitteitä sekä kukkakankaita esimerkiksi pöytäliinoiksi ja verhoiksi. Myös Jukka Rintalan serveteistä löytyy kukkia, saimme juuri muutaman uutuuskuosin.

Olemme saaneet sisustusiltaamme mukaan ison joukon paikallisia kumppaneita.

 • Salmelan kukasta Sirkku Salmela-Peräsaari & Päivi Puumila ovat tekemässä kukkasidontoja ja kimppuja klo 17-18. Tule katsomaan ja oppimaan!
 • Kevät & orvokit kuuluvat yhteen. Latvalan Puutarhan Leena Latvala tuo myyntiin orvokkeja.
 • Anne Puhtimäen kautta voit tilata Perfect Homen kauniita sisustusesineitä. Tule katsomaan etenkin uudet herkulliset Bloom-astiat! Voisiko olla suloisempaa..
 • Movement Jalasjärven Hanna Härkönen esittelee salin toimintaa. Hannan opeissa on helppo puhjeta sisäiseen kukkaan ?
 • Raija Kallio-Majanen tuo mukanaan Mary Kayn ihonhoito- ja kosmetiikkatuotteet sekä vinkit kauneuteen ja hyvään oloon
 • Illan herkulliset & kauniit tarjoilut tulevat Sinitiaisesta.

Illan päätteeksi arvomme Salmelan tekemiä kukkakimppuja sekä kevätmallistomme Laura-torkkupeitteen.

Tule hakemaan oppia kukkasidontaan, vinkkejä sisustukseen ja kattaukseen sekä omaan hyvinvointiin. Uskalla nauttia & hemmotella itseäsi. Toivotamme kaikki tervetulleiksi, tehdään yhdessä illasta ainutlaatuinen!

Ajankohtaista
08.03.2019

Ompeluviikot 11.–23.3.

Tehtaanmyymälässämme Jalasjärvellä vietetään jälleen ompeluviikkoja 11.-23.3. Tänä aikana saat ompelutyön veloituksetta, kun tilaat sivu- ja kappaverhot. Lisäksi ompeluviikkojen aikana saat valmisverhot ja verhotarvikkeet -20% alennuksella.

Uusilla verhoilla koti on helppo ja nopea päivittää kevääseen. Valitse näyttävä kuosi, reipas väri tai hillitympi yksivärinen kangas oman makusi mukaan. Tehtaanmyymälässä on runsas valikoima erilaisia kankaita - löytyy mm. kukkaa, raitaa, graafista kuosia ja värejä ja materiaaleja laidasta laitaan. Tule valitsemaan sopiva kangas, ja tilaa sivu- tai kappaverho juuri omien mittojesi mukaan. Ompeluviikkojen aikana saat suorat saumat veloituksetta. Lisäksi kaikki valikoimamme valmisverhot ja verhotarvikkeet ovat -20% alennuksessa. Tarjous koskee myös aletuotteitamme.

Tervetuloa päivittämään koti kevääseen! Autamme mielellämme valitsemaan juuri sinulle sopivat verhot.

Ajankohtaista
05.03.2019

Varastomyynti 14.-16.3.

Järjestämme suositun varastomyyntimme tehtaallamme Jalasjärvellä 14.-16.3. Nyt on taas aika tulla penkomaan ja tekemään edullisia löytöjä :)

Tarjolla on laajasti erilaisia sisustustekstiilejä kuten päiväpeitteitä, koristetyynyjä, verhoja ja pussilakanoita sekä tyynyjä ja peitteitä. Varastomyynnistämme löytyy myös paljon erilaista materiaalia askarteluun ja käsitöihin, tupsuista ja nauhoista kankaisiin ja vaahtomuovipaloihin. Myös loput sängynpäädyt nyt edullisesti pois!

Tule tekemään löytöjä kotiin, lahjaksi tai käsitöihin! Varastomyynti on avoinna torstaista lauantaihin 14.-16.3.2019. Varastomyynnillä ja tehtaanmyymälällä on samat aukioloajat, joten voit kätevästi poiketa molemmissa. Tehtaanmyymälässä ilmaiset verho-ompelut sivu- ja kappaverhoille samanaikaisesti, viikot 11 & 12!

Aukioloajat: to-pe 10-17 la 9-14
Paikka: Lennol tehdas Lähdetie 11, Jalasjärvi

Ajankohtaista
14.02.2019

Olemme pahoillamme!

Uudistunut verkkokauppamme ei nyt ole ystävämme. Kauppa ei vie tilauksia loppuun asti, ja kaikki tuotteet eivät näy kuten pitäisi.

Ystävänpäivän kunniaksi haluamme kuitenkin tarjota teille -30% alennuksen tuotteistamme torstaista lauantaihin. Hoidamme verkkokauppatilaukset väliaikaisesti sähköpostitse. Laita tilauksesi osoitteeseen verkkokauppa(at)lennol.fi, niin voit hyödyntää ystävänpäiväalennuksen. Kun kaikki ei nyt toimi kuten pitäisi, haluamme antaa sinulle myös toimituksen veloituksetta.

Vastoinkäymisistä huolimatta ihanaa ystävänpäivää jokaiselle! ❤️

Ajankohtaista
03.02.2019

Ompeluviikot 15.-27.3.

Tehtaanmyymälässämme Jalasjärvellä vietetään jälleen ompeluviikkoja 15.-27.3. Tänä aikana saat ompelutyön veloituksetta, kun tilaat sivu- ja kappaverhot. Lisäksi ompeluviikkojen aikana saat valmisverhot ja verhotarvikkeet -20% alennuksella.

Uusilla verhoilla koti on helppo ja nopea päivittää kevääseen. Valitse näyttävä kuosi, reipas väri tai hillitympi yksivärinen kangas oman makusi mukaan. Tehtaanmyymälässä on runsas valikoima erilaisia kankaita - löytyy mm. kukkaa, raitaa, graafista kuosia ja värejä ja materiaaleja laidasta laitaan. Tule valitsemaan sopiva kangas, ja tilaa sivu- tai kappaverho juuri omien mittojesi mukaan. Ompeluviikkojen aikana saat suorat saumat veloituksetta. Lisäksi kaikki valikoimamme valmisverhot ja verhotarvikkeet ovat -20% alennuksessa. Tarjous koskee myös aletuotteitamme.

Tervetuloa päivittämään koti kevääseen! Autamme mielellämme valitsemaan juuri sinulle sopivat verhot.

Lennol tehtaanmyymälä
Rantatie 22, Jalasjärvi
Myymälämme on avoinna ma-pe 10-17 & la 9-14

https://www.facebook.com/lennoltehtaanmyymala