Ompeluviikot 13.-18.5.

Ompeluviikot 13.-18.5.

Juhlat lähestyvät!


Tehtaanmyymälässämme Jalasjärvellä vietetään jälleen ompeluviikkoa 13.-18.5. Tänä aikana saat ompelutyön veloituksetta tilatessasi sivu- tai kappaverhot. Juhlien alla saat ilmaiset ompelut myös pöytäliinoihin. Lisäksi ompeluviikon aikana saat valmisverhot ja verhotarvikkeet -20% alennuksella.

Uusilla verhoilla koti on helppo ja nopea päivittää kesään ja tuleviin juhliin, ja upea pöytäliina kruunaa kattauksen. Valitse näyttävä kuosi, reipas väri tai hillitympi yksivärinen kangas oman makusi mukaan. Tehtaanmyymälässä on runsas valikoima erilaisia kankaita - löytyy mm. kukkaa, raitaa, graafista kuosia ja värejä ja materiaaleja laidasta laitaan. Tule valitsemaan sopiva kangas, ja tilaa pöytäliina, sivu- tai kappaverho juuri omien mittojesi mukaan. Ompeluviikkojen aikana saat suorat saumat veloituksetta. Lisäksi kaikki valikoimamme valmisverhot ja verhotarvikkeet ovat -20% alennuksessa. Tarjous koskee myös aletuotteitamme.


Tervetuloa päivittämään koti kesään ja juhliin! Autamme mielellämme valitsemaan juuri sinulle sopivat verhot ja pöytäliinan.