Toimitusehdot

Toimitusehdot

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteisiimme sisältyy arvonlisäveroa. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa.

Maksutavat

Yksityisasiakkaat voivat maksaa tilauksensa Klarnan kautta joko laskulla, verkkopankin tai luottokortin kautta.

Toimitusmaksu

Toimituskulumme riippuvat valitusta toimitustavasta ja ne lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan.

Smartpost 9,90 €
Postin kotiinkuljetus 17,00 €

Toimitukset

Lähetämme tilaamasi tuotteet postitse mahdollisimman pian, viimeistään viikon kuluessa tilauksen saapumisesta. Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä.

Tuotteen vaihto- ja palautusoikeus

Kaikilla tuotteilla on täysi 14 vuorokauden ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen voi palauttaa maksutta asiakaspalautuksena. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikelpoinen. Kaikista palautuksista veloitetaan kuitenkin toimituksen alkuperäiset toimituskulut. Vaihtaessasi tuotteen toiseen veloitamme vaihdettavan tuotteen toteutuneet postikulut.

Tuotevirheen korjaaminen

Jos toimitettu tuote on vioittunut, voit tehdä tuotteesta virheilmoituksen ja jättää vioittuneen tuotteen ns. asiakaspalautuksena postiin. Postimaksua ei sinun tällöin tarvitse maksaa. Samalla pyydämme ilmoittamaan, palautatko tuotteen ja haluatko rahat takaisin vai toivotko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tilalle. Täytä lähetyksen mukana saamasi asiakaspalautuskaavake ja noudata siinä annettuja ohjeita.

Kun tuote on saapunut meille, tarkistamme tuotteen, jonka jälkeen laitamme Klarna Oy:lle ilmoituksen palautuksesta.

Klarna sopii asiakkaan kanssa hyvityksestä.