COVID-19 tiedote

COVID-19 tiedote

Elämme hyvin erityistä kevättä. COVID-19-tauti vaikuttaa niin Suomessa kuin kaikkialla muuallakin maailmassa. Me Lennolilla seuraamme jatkuvasti ohjeistuksia, ja pidämme omalta osaltamme huolta siitä, että pystyisimme hillitsemään koronaviruksen leviämistä. Tämän takia olemme tehneet päätöksen sulkea tehtaanmyymälämme ovet toistaiseksi.Tässä haasteellisessa tilanteessa haluamme palvella teitä mahdollisimman hyvin ja turvallisesti.

Olemme rakentaneet suojatakkien tuotannolle oman tuotantolinjan. Huonekalu-, sisustus- ja projektituotteiden tuotanto toimii kuitenkin normaalisti, raaka-aineita on hyvin varastossa ja olemme rekrytoineet uusia ompelijoita, joten meillä on kaikki valmiudet toimittaa tilauksia. Nyt kun kotona vietetään aikaa entistä enemmän, on hyvä aika luoda kodista sellainen, jossa on hyvä olla. Monelle kaunis, toimiva ja oman näköinen sisustus luo hyvää oloa.

Jälleenmyyjät tavoitattavat meidät edelleen normaalisti myynnin sähköpostista myynti@lennol.fi ja arkisin klo 8-16 myynnin numerosta 020 7756 137.

Tehtaanmyymälämme Jalasjärvellä on toistaiseksi avoinna maanantaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 10-17.

Verkkokauppamme on avoinna normaalisti. Palvelemme etänä mahdollisimman monipuolisesti: kerromme lisätietoja, autamme suunnittelussa, otamme lisäkuvia tuotteista tai lähetämme näytteitä postitse. Verkkokaupan kysymyksissä voit ottaa suoraan yhteyttä Iinaan, iina.sopanen@lennol.fi tai p. 0503540761. Myös Whatsapp on erinomainen keino olla yhteydessä.

Kotimainen tuotanto ja suunnittelu ovat nyt entistä vastuullisempia valintoja, jotka luovat toivoa tulevaisuuteen. Nyt on tärkeää pitää talouden pyörät pyörimässä. Me Lennolilla olemme kiitollisia kaikesta tuesta ja jokaisesta tilauksesta.

Keväisin terveisin
Pirjo Pystykoski-Sopanen

toimitusjohtaja
Lennol Oy