LEHDISTÖTIEDOTE: KOTIMAINEN TEKSTIILIYRITYS LENNOL PANOSTAA PROJEKTIMYYNTIIN

LEHDISTÖTIEDOTE 25.9.2019

Jalasjärveläinen tekstiiliyritys Lennol panostaa yhä enemmän projektikohteiden sisustamiseen. Uudet projektimyyjät Malla Peltola ja Hilkka Reponen ovat aloittaneet työt myyntitiimissä.


Pehmusteita huonekaluteollisuudelle sekä sisustustekstiilejä ja varjostimia koteihin ja julkisiin tiloihin valmistava Lennol on muutaman viime vuoden aikana laajentanut toimintaansa projektikohteiden sisustamiseen. Lennol on saanut vahvistusta myyntitiimiinsä kahdesta uudesta myyjästä. Huittisista kotoisin oleva Malla Peltola ottaa haltuun Etelä-Suomen markkinat ja oululaisen Hilkka Reposen vastuualueena on Pohjois-Suomi.

Lennolin myyntipäällikkö Sari Ojaniemi-Mäkelä on innoissaan yrityksen panostuksesta projektipuoleen: ”Uudet projektimyyjät ovat ottaneet vauhdikkaan startin potentiaalisten asiakkaiden kontaktoimiseen. On hienoa päästä suunnittelemaan, valmistamaan ja asentamaan tekstiilejä yhä useampiin kohteisiin, jotka ovat kaivanneet Lennolin kaltaista luotettavaa ja asiantuntevaa toimijaa sekä kilpailukykyisiä hintoja.”, Sari Ojaniemi-Mäkelä toteaa.

Lennolin projektimyynnin palveluihin kuuluu kaikki sisustussuunnittelusta tuotteiden valmistamiseen ja asennukseen. Lennol voi toimittaa kohteeseen muun muassa arkkitehtien suunnittelemat verhot, puolipeitteet, koristetyynyt, helmalakanat ja akustiikkapaneelit tai etsiä korvaavat materiaalit laajasta kangastoimittajaverkostostaan. Vaihtoehtoisesti Lennol voi tehdä sisustussuunnitelman kohteeseen asiakkaan toiveiden mukaisesti. Referenssikohteita Lennolille on kertynyt niin hotelleista, ravintoloista kuin päiväkodeistakin.

Lisätietoja:
Myyntipäällikkö Sari Ojaniemi-Mäkelä
+358 400 462 432
sari.ojaniemi-makela@lennol.fi

Adele Mäkiranta
+358 50 357 9809
adele.makiranta@lennol.fi