Tehtaanmyymälämme avoinna sopimuksen mukaan

Tehtaanmyymälämme avoinna sopimuksen mukaan

Koronaviruksesta johtuen tehtaanmyymälämme Jalasjärvellä on toistaiseksi avoinna vain sopimuksen mukaan!

Olemme tehneet vaikean, mutta vastuullisen päätöksen sulkea tehtaanmyymälämme ovet toistaiseksi. Näin haluamme osaltamme vaikuttaa siihen, että pystyisimme hillitsemään koronaviruksen leviämistä.

Voit kuitenkin edelleen tulla meille shoppailemaan ottamalla ensin yhteyttä, ja sopimalla ajan. Voit olla meihin yhteydessä ja tehdä tilauksen myös Facebookissa, sähköpostilla tai puhelimitse soittaen tai viestillä. Whatsapp on meillä myös kovassa käytössä. ?

Voit kysyä lisätietoja ja kuvia, ja tehdä tilauksen etänä. Palvelen teitä auttaen, yhdessä suunnitellen ja vastaillen kysymyksiin. Voimme myös lähettää tilkkuja postilla, jolloin voit mallailla kangasta myös omassa kodissa. Tilauksen maksu onnistuu laskulla, ja toimitus postilla myös suoraan kotiisi.

Verkkokauppamme palvelee myös normaalisti.

Verkkokaupan kysymyksissä voit ottaa suoraan yhteyttä Iinaan, iina.sopanen@lennol.fi tai p. 0503540761. Myös Whatsapp on erinomainen keino olla yhteydessä. ? Sekä myymälän että verkkokaupan kohdalla palvelemme etänä mahdollisimman monipuolisesti: kerromme lisätietoja, autamme suunnittelussa, otamme lisäkuvia tuotteista tai lähetämme näytteitä postitse. Tuetaan suomalaisia yrityksiä ja selvitään tästä yhdessä. ❤️

Seuraa myymälää Facebookissa:

https://www.facebook.com/lennoltehtaanmyymala

Terveisin
Anu myymälästä & Iina tehtaalta

myymala@lennol.fi
p.040 485 8471