Verhoiluviikot 9.-31.10. tehtaanmyymälässä

Verhoiluviikot 9.-31.10. tehtaanmyymälässä

Tehtaanmyymälässä vietetään verhoiluviikkoja perjantaina 9.10. alkaen aina lokakuun loppuun saakka.

Tuhansia metrejä huippuedullisia huonekalukankaita! Olemme hankkineet ison erän huonekalutehtaan ylijäämävaraston laadukkaita kankaita. Myymme nämä huonekalukankaat pakalla kaikki 7 € / metri ja palakankaina kilohinnalla 5 € / kg. Lisäksi verhoiluviikkojen ajan myymme Textumin laadukkaat huonekalukankaat ja keinonahat tarjoushinnoin. Saat Textumin normaalihintaisista kankaista sekä tilauskankaista -20 %, lisäksi myymälässä on useita Textumin tarjoushintaisia kankaita.

Verhoiluviikkojen ajan myymälässämme on myynnissä runsaasti erilaisia verhoilutarvikkeita; levyvanuja, vaahtomuovipaloja, ecolevypaloja, sisätyynyjä, täytevanuja sekä kumivyötä. Myymme myös verhoiluun sopivaa metallista koristelistaa sekä erilaisia koriste- ja kristallinappeja Lisäksi myymälässä on oma nappikoneemme, jolla voimme valmistaa koristenappeja mistä tahansa kankaasta.

Myymälässä on esillä myös esimerkkejä verhoilusta - vanha tuoli, baarituoli irtohupulla sekä tällä hetkellä trendikäs daybed, joka sopii hyvin myös diy-tekijälle.

Tervetuloa!

Syysterveisin
Myymälän väki

Lennol tehtaanmyymälä
Rantatie 22, Jalasjärvi
Myymälämme on avoinna ma-pe 10-17 & la 9-14.